Морска и офшорна промишленост

В морската промишленост въвеждането и разработването на иновативни решения е решаващо предизвикателство за оптимизиране на различните изисквания за топлина в този промишлен сектор. Нуждата от иновации присъства в цялата верига на стойността, от етапа на проектиране до завършването на корабите.

Малко среди поставят по-големи изисквания към хората и машините, отколкото офшорните нефтени платформи. Времето може да бъде изключително сурово, работата е взискателна, пространството е малко, а надеждността е високо ценена. Поради тези причини все повече и повече компании за проучване на нефт и газ се нуждаят от парогенератори Clayton на офшорните си морски нефтени платформи за нуждите на техните промишлени парни котли. Тези многофункционални генератори се предлагат в широка гама от мощности. Индустриалните парни котли Clayton изпълняват множество важни функции, като например:

Отопление на работни подове

Отопление на помещения

Размразяване

Общо почистване

Обезсоляване

Нагряване на сондажни течности

Готвене

НАШИТЕ НАЙ-ИЗПОЛЗВАНИ ПАРОГЕНЕРАТОРИ ЗА МОРСКАТА И ОФШОРНАТА ПРОМИШЛЕНОСТ

Парогенераторите с марка Clayton се използват от големи индустрии по целия свят. Те са ценени на офшорните платформи не само заради тяхната многостранност. В сравнение с конвенционалните парни котли, генераторите Clayton са популярни заради компактния си размер, леко тегло, ниски емисии и липса на опасност от експлозия. Те са високо ценени за тяхната надеждност, икономия на гориво и напълно автоматични PLC-базирани контроли („програмируеми логически контроли“), и способността им за бързо стартиране и следване на циклите на натоварване. В допълнение, индустриалните парогенератори Clayton са подкрепени от световен екип от инженери и техници за поддръжка, които поддържат обслужването на вашия парогенератор онлайн и в готовност.