За нас

СТИЙМ СИСТЕМС България е представител на CLAYTON of Belgium NV за България. Дейността на фирмата е изпълнение на проекти „до ключ“ (анализ, съдействие за осигуряване на финансиране, проектиране, изграждане, въвеждане в експлоатация) на системи за производство в България на технологична пара с парогенератори CLAYTON.

Компанията CLAYTON е основана през 1930 г. и е изградила световна репутация като производител на иновативно и надеждно оборудване за производство на висококачествена пара за технологични нужди. Проектите на CLAYTON имат всичко необходимо за ефективното, бързо и безопасно управление на промишлените процеси. Парогенераторите CLAYTON произвеждат пара с най-високо качество, като същевременно са компактни и се побират във всяко пространство. Освен това, работят гъвкаво без загуба на време и енергия.

ЗАВЪРШЕНИ ПРОЕКТИ В БЪЛГАРИЯ

Няколко проекта „до ключ“ със срок на изплащане на инвестицията от 2 до 4 години за модернизация на системи за производство на технологична пара в индустрията с парогенератори CLAYTON, включително анализ на енергийната ефективност и срока на изплащане, съдействие за осигуряване на финансиране, проектиране, изграждане и въвеждане в експлоатация.

Някои на нашите клиенти и реализирани проекти:

„КОКА-КОЛА ХЕЛЕНИК БОТЪЛИНГ КЪМПАНИ БЪЛГАРИЯ“ АД – СИСТЕМА ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ПАРА CLAYTON SE-254 – гр. Костинброд;

„ПУРАТОС БЪЛГАРИЯ“ АД – СИСТЕМА ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ПАРА CLAYTON SE-40 – гр. Перник;

„БГ-ГРУП“ ООД – СИСТЕМА ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ПАРА CLAYTON E-20 – гр. София;

„НОВА ТРЕЙД“ АД – СИСТЕМА ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ПАРА CLAYTON SE-254 – гр. Съединение;

„МЕДИКА“ АД – СИСТЕМА ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ПАРА CLAYTON SE-125 – гр. Сандански;

„ВЕНЕЦА“ ЕООД – СИСТЕМА ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ПАРА CLAYTON E-15 – гр. Ябланица;

„ПУРАТОС БЪЛГАРИЯ“ АД – СИСТЕМА ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ПАРА CLAYTON SE-60 – гр. Перник