Услуги

„Стийм Системс България“ предлага широка гама от решения за услуги, като се започне от превантивна поддръжка и се достигне до цялостен договор, в който сте застраховани по всяко време за перфектна работа на вашата парна система. Всички сервизни инженери са обучени специалисти, специализирани за работа с продуктите с марка Clayton.

Информация за нашите услуги:

С договор за превантивна поддръжка, базиран на редовни посещения от нашите инженери, се изпълняват задачи по планирана поддръжка и контрол на парния агрегат и системата за пречистване на вода Clayton, за да се осигури оптимална производителност и ефективност.

През годините компанията Clayton е разработила изключително успешна програма за пречистване на водата. Специално разработените обучения, интервенции и продукти за пречистване на водата гарантират безпроблемна и ефективна работа на вашата парна инсталация по най-ефективния с оглед на разходите начин. Повече от 60 години химическите инженери на Clayton поддържат парните системи в перфектно състояние, за да защитят вашата инвестиция.

Желаете ли да получите денонощна гаранция за качество на водата в котела?

Разгледайте нашия пакет за Анализ на водата!

Предлагат се услуги за въвеждане в експлоатация до готови проекти за оборудване на място. Нашите инженери извършват всички необходими проверки за безопасност и експлоатация и пълни услуги по въвеждане в експлоатация.

Резервни части се съхраняват на склад в много части от света и са налични за незабавно изпращане по целия свят. Всяка резервна част може да бъде осигурена въз основа на  изчерпателната ни документация за всеки доставян агрегат. За да се минимизира още повече времето на престой, клиентът може да поддържа и определени резервни части (аварийни части) на склад.

Ние предлагаме интерактивни обучения, за да осигурим необходимото фундаментално ноу-хау и квалификации на вашите служители с цел да се гарантира безпроблемна и правилна работа на инсталацията.

Ежедневната работа на индустриалното оборудване е много важна, защото поддържа високо ниво на енергийни и екологични характеристики, подобрена разполагаемост на оборудването и по-добро управление на риска. За ежедневната работа или за да се реагира ефективно при извънредна ситуация е от съществено значение да разполагате с опитен и квалифициран персонал.

За да извлечете максимума от вашето оборудване с марка Clayton, ние предлагаме набор от гъвкави възможности за обучение, обхващащи следните области:

  • Икономична работа на котелната централа;
  • Системи за периодично наблюдение на котлите;
  • Работа на термофлуидни нагреватели;
  • Пречистване на водата.

Нашите опитни инструктори осигуряват вътрешни или външни курсове, подходящи за нуждите на различен персонал, от оператори и персонал по поддръжката до мениджъри. Цялото обучение включва общ преглед на работата, подробно обяснение как работи оборудването и диагностика на неизправностите, заедно с практическо оперативно обучение за тези, които се нуждаят от него.

Финансовият аргумент за обновяване или надграждане на старо парно решение е силен. Остарялото оборудване за повишаване на топлината често е неефективно, тъй като може да поглъща гориво и няма модерен контрол на температурата. Да се инвестира в модерни системи не винаги е възможно, затова ние предлагаме атрактивни услуги за обновяване и надграждане на всички котли за пара, гореща вода и термични флуиди и на котелната инсталация като цяло. Тъй като в Clayton произвеждаме всеки компонент сами, ние сме в състояние да ремонтираме и обновим вашия парогенератор по ефективен начин. Фокусираме се върху устойчивостта, което води до намаляване на разхода на енергия.

За тежки котелни работи или за оптимизиране на производителността на котелното помещение, ние предоставяме нашата експертиза, за да помогнем при избора на инвестиция.

Денонощна гаранция за качество на водата в котела.

За да се произведе пара, разбира се, е необходима вода. Но тя трябва да бъде с правилното качество по всяко време, така че вашата система за генериране на пара да бъде подходящо защитена. За всеки тип котел, включително парогенераторите Clayton, правилното качество на водата се постига чрез подходяща обработка на водата и редовна проверка. Тъй като едно от най-добрите неща, които можете да направите, за да гарантирате обработването на вашата вода, е да оставите това на някой друг, Clayton го осигурява за вас.

Разгледайте нашия пакет за Анализ на водата!

Тъй като дистанционната връзка ви свързва 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата с вашия парогенератор, вие винаги можете да следите процеса.

Разгледайте нашата услуга за дистанционно наблюдение!

Clayton предлага програма за отдаване под наем на пара, която предоставя удобно, гъвкаво и ефективно с оглед на разходите краткосрочно до средносрочно решение по отношение на изискванията за повишаване на топлината. Те могат да се дължат на сезонни изисквания, работа в котелната централа… и понякога са необходими за допълнителна безопасност, планирано/ непланирано спиране или всякакви други извънредни ситуации.

Оборудването под наем на Clayton може да бъде изпратено в рамките на часове след получаване на вашето обаждане. Бързата доставка на оборудването Clayton е опростена от лекото транспортно тегло и компактния размер на модулите.

Разгледайте напълно нашата програма за отдаване под наем на пара!